New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

5 činjenica o isto toliko godina

26
Mar 2017

Petu godinu zaredom greenRoom piše priče koje je nemoguće prepričati. Kroz tri dana zabave ne samo da ćeš ispisati neke potpuno nove stranice svojih sjećanja nego ćeš vrlo vjerojatno željno iščekivati sljedeću godinu ne bi li ponovio onaj osjećaj ljetnog festivala. Sunce. Ekipa. Klecanje koljena. Uzbuđenje koje prkosi vremenu. A u sredini stojiš ti. Ispunjen i pregažen valom vlastitih emocija utopljenih u tri noći zabave i glazbe koju ćeš čuti u glavi još mjesecima kasnije. Ovih pet stvari dovele su zabavu na mjesto koje danas zovemo greenRoom.

5

U trenutku kad ulaziš u perivoj dvorca, prilaziš toj velikoj građevini i postaješ dio povijesti. Rijetki su ti koji se mogu pohvaliti da su konzumirali zabavu na mjestu gdje povijest seže dalje i od povijesti nekih gradova, a ti si jedan od rijetkih. Party unutar prostorija dvorca ima samo pet festivala na svijetu. GreenRoom je jedan od njih.

4

Baveći se nekom aktivnosti i preživljavajući dan čovjek prosječno proizvede oko 1,4 litre znoja u 24 sata. Ples je jedna od najboljih kardio aktivnosti kojom ćeš se baviti ovog ljeta, a u tri dana kolovoza 2017. preko četiri litre tekućine ćeš izbaciti iz tijela samo za vrijeme festivala. Tako je to s glazbom – što veći hit ti si više fit!

3

Staviš dvije nule iza trojke i dodaš godine sredovječnog čovjeka. Toliko te godina povijesti okružuje od trenutka ulaska u perivoj do trenutka izlaska iz dvorca Prandau Normann. Usput shvatiš da si ušao u dvorac jučer, a izašao s jutarnjim suncem.

2

Stručnjaci kažu da s toliko sna možeš funkcionirati kroz dan bez većih poteškoća. Ako ne vjeruješ stručnjacima, pitaj studente. Eto baš toliko sna je dovoljno da ništa ne propustiš i sve doživiš na ovogodišnjem greenRoomu.

1

Jedan festival, puno ljudi, malo sna, hrpa zabave i nova iskustva. Sve u jednom. Jedino što trebaš je pojaviti se.

Vidimo se!


Related Posts