New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

23 AUG 2019

greenroom festival 2019

 • 00
  Days
 • 00
  Hours
 • 00
  Mins
 • 00
  Secs
[section_title type=”1″ color_style=”dark” title=”O nama” title_b=””]
[service_box_single type=”1″ icon_color=”#32ac49″ title=”o festivalu” readmore_link=”#1″ color_style=”light” icon=”fa fa-headphones”]Festival greenRoom 2019. godine slavi svoj sedmi rođendan. Jedinstvena lokacija spaja povijesnu i modernu želju za umjetničkom ekspresijom pojedinaca koja je u dva dana festivala u 2017. privukla više od 1000 ljudi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Hrvatske. Ma tko još može reći da je partijao u starome dvorcu, osim tebe, budući prijatelju?

GreenRoom je povrh svega glazbeni festival koji okuplja zaljubljenike u sport, kulturu i glazbu za svakog pripadnika bilo koje od gore navedenih skupina. Ako si se prepoznao znači da se već poznajemo.

Neke priče se dogode, a neke se stvaraju. Ove godine stvaramo sedmu generaciju nevjerojatnih priča i nezaboravnih uspomena. Ne dopusti da ti promaknu detalji jer će ovogodišnja festivalska događanja biti uživo prenošena na svim našim kanalima.

Stvarajmo priče zajedno.

greenRoom tim[/service_box_single]

[service_box_single type=”1″ icon_color=”#1b96b5″ title=”o Udruzi” readmore_link=”http://www.greenroom.com.hr/?page_id=791″ color_style=”light” icon=”fa fa-users”]S početkom nove kalendarske godine došli su i novi počeci za greenRoom. Tako u 2017. ime festivala ne nosi samo već dobro poznata zabava, nego i udruga. Osnivanjem udruge postigli smo da svaki član postane nezamjenjivi dio greenRoom obitelji.

Postani član

Budi i ti dio greenRoom ekipe. Postani član udruge i kroz godinu dana članstva primaj najnovije informacije o festivalu prije svih! Učlanjenjem dobivaš posebno festivalsko iskustvo, majicu iz streetwear radionice AntiFolk Communityja, člansku iskaznicu i bedž. Javi nam se![/service_box_single]

[service_box_single type=”1″ icon_color=”#32ac49″ title=”greenLove inicijativa” color_style=”light” icon=”fa fa-envira”]Sada je i više nego važno biti ekološki svjestan i voditi računa o svim negativnim utjecajima koje čovjek čini na okolinu što ga okružuje. Briga za prirodu nikada nije bila od veće važnosti, a tome svjedoče i mnoge klimatske promjene.
Što možete učiniti ?
Budite odgovorni kada je u pitanju odlaganje otpada.
Odlažite papir u za to predviđene kontejnere i odlagališta
Odlažite staklenu ambalažu u za to predviđena mjesta
Odlažite plastičnu ambalažu u posebne kontejnere ukoliko ju ne možete vratiti u trgovinu
Otpadne gume ne bacajte u prirodu nego ih predajte ovlaštenom sakupljaču jer se njihovom reciklažom mogu dobiti novi proizvodi, a mogu se koristiti i kao energent u industriji
Otpadna jestiva i maziva ulja možete predati ovlaštenom sakupljaču kako bi se iskoristile kao sirovina u proizvodnji biodizela
Koristite boirazgradive ili platnene vrećice
Kupujte veća pakiranja! Za proizvodnju jedne boce od 1,5 l potroši se manje energije nego za 3 boce od 0,5 l. Također se proizvodi i manje otpada!
Koristite manje papira! Ispis pisačem, fotokopiranje i faksiranje troše energiju!
Češće koristite elektroničku poštu, brže je, jeftinije i zdravije za okoliš
Koristite reciklirani papr kad god je to moguće.[/service_box_single]
[vc_counter_down color_style=”jx-light” title=”DO POČETKA FESTIVALA” subtitle=””]
[section_title type=”1″ color_style=”dark” title=”još malo slika ” title_b=”” sub_title=”svake godine pokušavamo izdvojiti najbolje i najluđe slike “][teammember]