New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

23 AUG 2019

greenroom festival 2019

 • 00
  Days
 • 00
  Hours
 • 00
  Mins
 • 00
  Secs

[vc_row el_class=”jx-evont-padding no-top-padding”][vc_column]

[ O nama ]

[/vc_column][vc_column width=”1/3″]
o festivalu
Festival greenRoom 2019. godine slavi svoj sedmi rođendan. Jedinstvena lokacija spaja povijesnu i modernu želju za umjetničkom ekspresijom pojedinaca koja je u dva dana festivala u 2017. privukla više od 1000 ljudi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Hrvatske. Ma tko još može reći da je partijao u starome dvorcu, osim tebe, budući prijatelju?

GreenRoom je povrh svega glazbeni festival koji okuplja zaljubljenike u sport, kulturu i glazbu za svakog pripadnika bilo koje od gore navedenih skupina. Ako si se prepoznao znači da se već poznajemo.

Neke priče se dogode, a neke se stvaraju. Ove godine stvaramo sedmu generaciju nevjerojatnih priča i nezaboravnih uspomena. Ne dopusti da ti promaknu detalji jer će ovogodišnja festivalska događanja biti uživo prenošena na svim našim kanalima.

Stvarajmo priče zajedno.

greenRoom tim

[/vc_column][vc_column width=”1/3″]
o Udruzi
S početkom nove kalendarske godine došli su i novi počeci za greenRoom. Tako u 2017. ime festivala ne nosi samo već dobro poznata zabava, nego i udruga. Osnivanjem udruge postigli smo da svaki član postane nezamjenjivi dio greenRoom obitelji.

Postani član

Budi i ti dio greenRoom ekipe. Postani član udruge i kroz godinu dana članstva primaj najnovije informacije o festivalu prije svih! Učlanjenjem dobivaš posebno festivalsko iskustvo, majicu iz streetwear radionice AntiFolk Communityja, člansku iskaznicu i bedž. Javi nam se!

[/vc_column][vc_column width=”1/3″]
greenLove inicijativa
Sada je i više nego važno biti ekološki svjestan i voditi računa o svim negativnim utjecajima koje čovjek čini na okolinu što ga okružuje. Briga za prirodu nikada nije bila od veće važnosti, a tome svjedoče i mnoge klimatske promjene.
Što možete učiniti ?
Budite odgovorni kada je u pitanju odlaganje otpada.
Odlažite papir u za to predviđene kontejnere i odlagališta
Odlažite staklenu ambalažu u za to predviđena mjesta
Odlažite plastičnu ambalažu u posebne kontejnere ukoliko ju ne možete vratiti u trgovinu
Otpadne gume ne bacajte u prirodu nego ih predajte ovlaštenom sakupljaču jer se njihovom reciklažom mogu dobiti novi proizvodi, a mogu se koristiti i kao energent u industriji
Otpadna jestiva i maziva ulja možete predati ovlaštenom sakupljaču kako bi se iskoristile kao sirovina u proizvodnji biodizela
Koristite boirazgradive ili platnene vrećice
Kupujte veća pakiranja! Za proizvodnju jedne boce od 1,5 l potroši se manje energije nego za 3 boce od 0,5 l. Također se proizvodi i manje otpada!
Koristite manje papira! Ispis pisačem, fotokopiranje i faksiranje troše energiju!
Češće koristite elektroničku poštu, brže je, jeftinije i zdravije za okoliš
Koristite reciklirani papr kad god je to moguće.
[/vc_column][/vc_row][vc_row parallax=”content-moving” parallax_image=”717″ el_class=”jx-evont-padding” el_class_2=”jx-evont-tint” row_pattern=”jx-evont-leftb” css=”.vc_custom_1490657966954{background-image: url(http://localhost/wordpress/wp-content/uploads/2016/07/placeholder-image-4.jpg?id=593) !important;background-position: 0 0;background-repeat:-repeat;}”][vc_column]
DO POČETKA FESTIVALA
 • 00
  Dana
 • 00
  Sati
 • 00
  Minuta
 • 00
  Sekundi
[/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”jx-evont-padding” row_pattern=”jx-evont-rightb”][vc_column]

[ još malo slika ]

svake godine pokušavamo izdvojiti najbolje i najluđe slike
        [/vc_column][/vc_row]