New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Službeno je otvoren peti po redu greenRoom festival!

25
Aug 2017

Pozdravom i uvodnom riječi generalnog menadžera festivala, Ivana Rajkovića, službeno je započelo peto izdanje greenRoom festivala. Ivan Rajković za početak se obratio prisutnima te skrenuo pozornost na humanitarnu i volontersku stranu ovakvih događanja te koliko je takav angažman bitan.

Uslijedio je filmski dio večeri gdje su okupljeni imali priliku pogledati neke od najboljih filmova aktualnih tema iz produkcije Red Bull Media Housea. Prvi na redu bio je dokumentarni film Life cycles: everything comes full circle. Ovaj film snimljen u 4K rezoluciji, osim nevjerojatnih prizora prirode, donosi uvid u živote nekoliko sportaša koji se bave brdskim biciklizmom te odakle su svi oni krenuli. Zatim je film Raise up: The world is our gym donio savršeno uprizorene životne situacije ljudi koji su gimnastiku donijeli na ulice i tako postali pioniri street workouta. Ovaj film pokrio je cijelu supkulturu koja se u Americi razvijala paralelno s počecima hip-hopa. Još jednom iz Red Bull Media House produkcijske kuće, slijedio je film The Art of Flight. Osim izuzetnih prizora snijegom prekrivenih planina, ovaj film prikazao je priču o jednom od najboljih snowboardera na svijetu – Travisu Riceu koji je za potrebe filma nekoliko puta skočio iz helikoptera te sletio na snježnu planinu samo s daskom za snowboarding na nogama. Svijet Formule 1 zauzeo je na platno odmah iza snježne idile. Dokumentarac The history of the Pit Stop: gone in two seconds oduševio je posjetitelje kratkim povijesnim pregledom timskog rada koji se odvija u Pit Stopu na nekim od najvećih staza utrka F1.
Kako je i priličilo, na samome kraju prikazan je film I am Bolt o jednom od najvećih sportaša svih vremena – Usainu Boltu, koji je nedavno najavio kraj karijere.

Sutrašnji program započinje u 18 sati svirkom Bikini Motela, a nastavlja se radionicama na svili za odrasle i noćnim programom na In the kitchen flooru gdje će večer započeti DJ Delight, nakon kojeg će publiku dodatno zagrijati DJ Max, dok će večer zatvoriti greenRoom rezidenti Ivan Marković – Greys i Ivan Rajković.

Vidimo se na drugom danu greenRoom festivala!

Ponesi plesne cipele, hej!
Tags:

    Related Posts