New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Sve što te čeka na ovogodišnjem greenRoomu

10
Jul 2017

Raspored? Spreman! Datume si već zapisao u kalendar i sad čekaš da dođe taj dan koji će značiti velike stvari u tvojoj knjizi uspomena. S ovim stvarima ćemo se pobrinuti da to bude tako:

Svoje trkačke avanture moći ćeš proširiti sudjelovanjem u zadnjem kolu Valpovačke ljetne lige trčanja i to baš u perivoju dvorca Prandau Normann. Znaš gdje? U prirodnom okruženju, rame uz rame s ekipom koja će ti brzo postati druga obitelj. Za visinske avanture pobrinut će se udruga Baraber Team Extreme čiji će se članovi bez straha spuštati slobodnom užadi niz kulu starog dvorca visine preko 30 metara. Djeca i odrasli željni naopake perspektive moći će se okušati u plesu i akrobacijama na svili koja će ispred samog dvorca visiti s drveća.

Kad se umoriš od sporta, čekaju te radionice od kojih je na rasporedu prva ona hrvatskog ultramaratonca Elvira Rakipovića. On će davati savjete za trčanje prvog maratona kroz vlastita iskustva treniranja i prelaska preko vlastitih granica.

Glavni urednik Auto Motor Sport magazina, Kristijan Tićak donijet će malo brzine u tvoj život predavanjem o novostima iz svijeta motosporta.

O novostima iz virtualnog svijeta, točnije o Bitcoinu kao sve popularnijoj kriptovaluti govorit će Marijan Svalina, ali i odgovarati na sva pitanja vezana uz samu terminologiju.

Za kraj, diplomirani geograf i povjesničar, Mislav Matišić kazat će ti nešto više o zelenom turizmu kao budućnosti.

Kad poradiš na fizičkom i intelektualnom rastu, vrijeme je za opuštanje! To ćeš moći uz bogati glazbeni program koji ove godine izgleda ovako:

Petak: TBA, Delight, greenRoom resident, Bikini Motel

Subota: Resistance, Rahmanee, Safety Breaks, Max, Marko Felinger, PEZNT, greenRoom resident, Stray Rounds

Treba li reći još nešto? Treba! Vidimo se na greenRoomu!


Related Posts