New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Uključi se na unplugged stage!

02
Aug 2017

Odaberi scenarij.

  1. Neke dane započinješ u tišini. Jedva se nekako izvučeš iz kreveta i najradije bi ugasio i šumove koje proizvodi priroda oko tebe. Ne znaš je li ti bilo teže ustati ili sastaviti tijelo u funkcionalnu vertikalnu masu.
  2. Neka se pak jutra, probudiš željan svijeta i osjećaja koji stvaraju žice dok udaraju po drvenom vratu gitare. Znaš onaj osjećaj, kao da sve oko tebe titra nekom pozitivnom energijom, a ti stojiš usred toga i upijaš. E, takve dane se isplati prepričavati. Takve se dane isplati doživjeti!

Ustaješ rano, odrađuješ sve što trebaš, a večer dočekuješ širom raširenih ruku dok u jednoj držiš ledeno, omiljeno i osvježavajuće piće, a u drugoj trzalicu uhvaćenu na prošloj svirci – spreman da zagrliš sve poznate ispred pozornice. Jesmo pretjerali? Kako bilo, ovo je barem dio atmosfere kakva te čeka kad Biki Motel i Stray Rounds zagriju domaću publiku. Oni koji ih znaju u svojim planerima već imaju povijest od nekoliko desetaka odslušanih (i otplesanih) svirki, a oni koji ih ne znaju – oooo saznat će!

Totalno netipičan kavanski bend. Jedna od reklama koja je pratila Stray Rounds na prvim pohodima prema ozbiljnim pozornicama. S druge strane, Bikini Motel bend je koji jednog člana dijeli sa Stray Roundsima. Kako ovu najavu ne bismo pretvorili u iscrtavanje obiteljskog stabla i zbrajanje rodbinskih (i svih ostalih) veza, od sada samo korisne informacije!

Gdje? Unplugged stage na polju alergena uz sam dvorac Prandau Normann.

Gratis nudimo? Tablete protiv alergije.

Tko? Najkul ištekani bendovi koje si ikad čuo.

Kada? Od 24. do 26. kolovoza 2017. (za više info provjeri službeni Facebook event)

Što? Repertoari koji pokrivaju sve. Od MTV hitova do rock klasika. Od plesnih stvari do njihalica. Od A do Ž. Od bikinija do metaka. Kažemo ti, sve!

Na čemu? Mandolini, usnoj harmonici, gitarama, tamburinu, bass gitari, guitalele-u i lizalici iz obližnje trgovine koja glumi zviždaljku.

Sve znaš! Sad još samo trebaš ustati kao na početku ove priče, ali odabrati onaj drugi scenarij. Vidimo se!


Related Posts