New to site?


Login

Lost password? (X)

Already have an account?


Signup

(X)

Blog

Za dance night- Delight!

26
Jul 2017

Nema osobe na svijetu kojoj glazba iz 80-ih nije prirasla srcu i koga barem jednom u životu nije natjerala da izvuče još koji MTV plesni pokret i donese ga na podij. Tako je bilo i Delightu koji je još od malih nogu glazbu osamdesetih doživljavao kao nešto inspirativno. E, onda su stigle devedesete i Emiru Bartoloviću (Delightu) su odlasci na partyje postali svojevrsni oblik motivacije. Nije bilo druge nego kupiti DJ opremu i započeti svoje putovanje. Prva postaja – klub Oxygene. Zatim nastupi u mnogim osječkim klubovima pa put preko predivnih zemalja ovog svijeta sve do inozemnih gostovanja. Rad, rad i rad. Sve za popularizaciju Nu Disco stila jer tko ne želi ritam i zvuk osamdesetih?

Kao i sva putovanja i Delightovo je bilo prošarano različitim iskustvima koja su rezultirala inspiracijom. Tako se u njegovoj glazbi mogu pronaći i dijelovi Electronic, Disco, New Wave i Future Funk zvukova. Jedna od velikih postaja za ovog DJ-a smjestila se u Mađarskoj i to baš na radiju Nugen FM gdje je bio host emisije Sound Reaction. Pod projektom Sound Reaction nastupao je s poznatim DJ-ima kao što su : Tomcraft (Ger), Paul Jackson (UK), Phil Drummond (UK) , Rebekah (UK) Siniša Tamamović (BiH) , Jay Lower jr. (Hungary) , Peet Beat & Stan (Hungary) , Dee Face (SRB) , Ascaloon (SRB) , Crazy Lemon (CRO) , Blacksoul aka Badass (CRO) , Marko Felinger (CRO) , Loki Massa (CRO) , Dj Omke (CRO) ,Walkay (CRO) , Dj Gogzy (CRO) , Umbo (CRO) , Safety Breaks (CRO) , Ivan Rajković (CRO) , Greys (CRO) , Risbo XXL (CRO).

E sad, mnogi od navedenih DJ-a uz Delighta u plan svojih putovanja ove su godine uvrstili i greenRoom festival. Što više reći, odlična ekipa ove se godine okuplja u Valpovu. Budi tamo!

 


Related Posts